Kardi-mardipäeva pidu.

Jutu kirjutas Mia-Maria

Kadripäeva pidasid 1.-3. klass 24.novembril Tallinna Reaalkooli aulas.

Iga laps oli, kas Kadri või Mart. Kõigepealt me mängisime mänge. Esimene mäng oli selline, et oli võetud umbes 3 meetri pikkune nöör ja selle nöörile oli kinnitatud üllatusmuna. Siis oli pulk, mille külge oli kinnitatud nöör. Märguande peale hakkasid lapsed pulgale nööri kerima. Võitis see , kes sai nööri kõige kiiremine pulgale keritud. Siis laulsid 1. klassi lapsed, peale laulmist me tantsisime kaerajaani. Peale tantsimist hakkasime mängima järgmist mängu. 7. klass oli joonistanud Kadrid ja Mardid, mis olid seinale kinnitatud. Igale klassile anti 6 asja, mis olid 3. klassi poolt paberist valmistatud Kadri või Mardi riided. Igast klassist valiti 6 last, kellel seoti silmad kinni ning õpetaja keerutas seda last. Peale keerutust pidi laps minema joonistuse juurde ja asetama talle käes olnud asja joonistusele.

Toimus veel viktoriin, kus osalesin ka mina ja 2.b klassi poiss. Kõige lõpus toimus disko, kus pandi muusikat ja lapsed said tantsida.

Minu arvates oli kadripäev lahe!

Kommenteerimine on keelatud.