Klassiõhtu

Iris korraldas meie klassi kõige esimese klassiõhtu. Tal oli ka palju abilisi. Tegelikult kukkuski nii välja, et tüdrukud korraldasid ja esinesid. Klassiõhtu algas viktoriiniga, mille olid välja mõelnud Mia-Mria ja Nora. Võistkondi oli lihtne moodustada, kuna me istusimegi rühmades.

Peale viktoriini esinesid Ingel, Mia-Maria ja Kaisa Marta võimlemiskavaga. Seejärel juhtisid Tiiu ja Liisa meid võlukunsti maailma – mõned trikid olid päris põnevad. Seejärel etendasid tüdrukud Edeni kirjutatud näidendit, kus Emma – nimeline tegelane pidi lõpuks oma kehva käitumise üle aru pidama, et endale taas sõpru leida.

Mängiti rikkis telefoni ja ämblikku. Lõpuks koguneti klassi oma pidutsemisest hellaks muutunud kõhtu maiustustega täitma.

See oli väga tore üritus. Aitäh Irisele idee eest!

Nüüd jääme ootama kas poistel on midagi vastu panna või kas Peeter oma selle aasta seatud eesmärgi, klassiõhtu korraldada, täidab.

Kommenteerimine on keelatud.