Suusapäev 4. veebruaril

Tere!

4. veebruaril käisime klassiga suusapäeval Kõrvemaal. Kell 09.15 hakkasid inimesed kogunema Otsa tänavale ja 09.30 väljus buss. Sõitsime umbes tund aega, kuni jõudsime Kõrvemaale. Kohale jõudes oli päris krõbe külm ja viisime oma asjad “soojendatud” telki, kus oli tegelikult lihtsalt paar soojapuhurit. Siis sai laenutada suuski, aga need, kellel olid enda omad kaasas, said juba minna rajale. Igaüks sai valide endale sobiva raja, aga need, kes ei olnud veel suuskadel väga kindlad, tegid enamjaolt ühte üsna tasast 1km pikkust rada. Pärast seda oli teatesõit a, b ja c klasside vahel, kus tüdrukutest osalesid meie klassist Mia, Sandra ja mina ning poistest osalesid Kaito, Holger ja Mikk. Teatesõidus olime alguses viimased, aga kuna Mia tegi oma ringi kõige kiirema ajaga, siis lõpetasime ikkagi teisena. Siis läksime tagasi telki ja sõime seal aurava kausi suppi ja jõime vaarikateed. Söök oli väga maitsev eriti seetõttu, et olime üsna näljased. Siis turnisime veel veidi lumes ja sõitsime siis bussiga tagasi.

 

Postituse tegi Sigrid

Kommenteerimine on keelatud.