Kodune detsember ja jaanuar

Tere!

Detsembriks olid juba koroonanumbrid läinud üsna suureks ja lõpuks saadeti meid 7. detsembril distantsõppele. Meil oli planeeritud selleks ajaks üsna palju kontrolltöid, aga need pidid toimuma distantsilt. Sellel ajal hakkas ka olümpiaadihooaeg ja kõik olümpiaadid pidid toimuma mitmes klassis ja kõik pidid kandma maske. Kuigi oli teistsugune olukord, tuli paljudel ikkagi häid tulemusi ja nad said edasi piirkonnavooru. Tunnid toimusid ka videovahendusel või iseseisvalt ja nii pidimegi jõuluaega kodus ootama. Lõpuks hakkas vaheaeg, mis oli veel erandkorras 3 nädalat pikk ja kuna pärast vaheaega olime veel kaks nädalat kodus, olime kokku kodus umbes poolteist kuud. Lõpuks saime uuel aastal 25. jaanuaril jälle kooli tulla ja elu muutus jälle veidikene normaalsemaks.

Postituse tegi Sigrid

Kommenteerimine on keelatud.