Käik botaanikaaeda 14. oktoobril

Tere jälle!

14. oktoobril ehk kolmapäeval oli meil päeva alguses keeletund ning ajalugu, seejärel hüppasime 34A bussi peale ning vurasime kõik koos Tallinna botaanikaaeda. Kõigepealt suunati meid ühte väiksesse majja, kus meid jagati kahte gruppi ja tegelesime natuke geograafiaga ehk tegime paarides töölehti. Pärast seda saime jälle õueriided selga panna ja suundusime kasvuhoonetesse uurima erinevaid taimi. Meil olid jällegi töölehed ja töötasime paarides, et leida kasvuhoones õigeid taimi. Vahepeal sõime ka oma kaasavõetud snäkke, kuna me polnud koolis midagi hamba alla saanud. Kui olime veel igast kasvuhoonetes ringi vaadanud, sai botaanikaaia osa ekskursioonist läbi.

Järgimne peatus oli Metsakalmistu koos ajalooõpetaja Tiia Luugiga. Järgnesime talle mööda kalmistut ringi, nägime igasuguste tähtsate Eesti inimeste haudasid ja kuulasime, mida õpetaja nende kohta rääkis. Millegipärast olid ühele trepiastmele asetatud küpsised, mis tekitas meis küsimusi.

   

Posituse tegi Liisi

Kommenteerimine on keelatud.