Esimene arvestuste nädal

Meie esimene arvestuste nädal algas 17. oktoobril pauguga, nimelt füüsika arvestusega. Esimesed õpilased kogunesid esmaspäeval juba 7.30 klassi 305 ette ning tähelepanelik kuulaja sai aru, et ainsateks jututeemadeks enne kella kaheksat hommikul olid vektorite projektsioonid, mõisted ja kõik muu, mis füüsikaga seotud. Veidi närvis ja teadmatuses, läksime oma esimesele arvestusele vastu. Umbes 2h hiljem lahkusime klassist aga valdavalt rõõmsatena, kergendustundega saime öelda, et esimene töö on tehtud.

Teine katsumusterohke hommikupoolik ootas meid ees neljapäeval, kui seadsime sammud kooli poole, et ära teha keemia arvestus, mis oli Kangro ja Saare poolt kokku pandud. Kuigi eelnevalt mõtlesime, et keemia arvestus saab olema füüsika ja matemaatika arvestusega võrreldes palju lihtsam, siis mitmete klassikaaslaste arvates see nii polnud. Särghaua eelmise õhtu tegemistest veel veidi väsinud, tahtis osadel lausa uni arvestuse ajal silma kippuda. See probleem ei osutunud aga õnneks ületamatuks!

Reedel kooli minnes polnudki me enam eriti närvis ning viimane matemaatika arvestus kulges üpriski chillilt. Nüüd polegi enam midagi muud teha, kui et tulemusi oodata!

Postituse tegid Emili ja Manju

Pildid keemia praksist

Kommenteerimine on keelatud.