Ekspress Meedia

5. märtsil külastasime klassiga Ekspress Meediat, üritasime seda teha juba teist korda, sest eelmine külastus oli edasi lükatud ajalehe ootamatu koosoleku pärast. Ekspress Meedia on koht, kus erinevad ajalehed ja ajakirjad on koos nt Maaleht, Eesti Ekspress ja Kroonika. Seal räägiti meile erinevatest ajalehtedest ja kuidas neid tehakse. Kuna rääkija oli ise Eesti Ekspressi ajakirjanik, siis rääkis ta nende nädala ajaplaanist. Üllatusena tuli paljudele see, et Ekspressi esikaane reklaam võib maksta kuni 3500 eurot. Räägiti ka, mis juhtub kui keegi kaebab loo autori peale ja kuidas seda lahendatakse. Pärast Ekspress Meedia külastust olime kõik sellel teemal veidi targemad.

Ajalehe kokkupanemine

 

Jutu kirjutas Uku

Pildid tegid Margaret, Ingrid ja Saskia

Kommenteerimine on keelatud.