Eesti Vabariik 102

Tõenäoliselt teab iga eestlane, et Eesti Vabariigi aastapäev on 24. veebruaril ning lisaks suurele peole saab nautida ka vaba päeva. Sellel aastal juhtus nii, et lisaks sellele sattus suur püha ka vaheajale ja seepärast pidasime toreda aktuse maha juba 21. veebruaril. Aktuse alguses laulisid kõik koorid koos, seejärel pidas direktor kõne ja seda tegi ka algklasside esindaja. Kõige rohkem pakkus huvi tõenäoliselt kooristuudio lauldud laul, kus oli kasutatud nii kandle- kui ka klaverimängu. Aktust juhtis meie tore klassivend Joosep, kes sai sellega väga hästi ja probleemideta hakkama. Viimase asjana tunnustati veel olümpiaadide koolivoorude tublisid osalejaid meie klassist said aukirjad Saskia, Joosep, Maria, Karl H. ja Ingrid. Peale seda jätkasime oma tavapärast koolipäeva, mida oli meie õnneks isegi veidikene lühendatud.

Head vaheaega ja kaunist vabariigi aastapäeva!

Tekst: Ingrid

Pildid: Maria, Kadri-Liis ja Ingrid

Parallelklasside aktus

Kommenteerimine on keelatud.