Eesti Vabariik 102

TĂ”enĂ€oliselt teab iga eestlane, et Eesti Vabariigi aastapĂ€ev on 24. veebruaril ning lisaks suurele peole saab nautida ka vaba pĂ€eva. Sellel aastal juhtus nii, et lisaks sellele sattus suur pĂŒha ka vaheajale ja seepĂ€rast pidasime toreda aktuse maha juba 21. veebruaril. Aktuse alguses laulisid kĂ”ik koorid koos, seejĂ€rel pidas direktor kĂ”ne ja seda tegi ka algklasside esindaja. KĂ”ige rohkem pakkus huvi tĂ”enĂ€oliselt kooristuudio lauldud laul, kus oli kasutatud nii kandle- kui ka klaverimĂ€ngu. Aktust juhtis meie tore klassivend Joosep, kes sai sellega vĂ€ga hĂ€sti ja probleemideta hakkama. Viimase asjana tunnustati veel olĂŒmpiaadide koolivoorude tublisid osalejaid meie klassist said aukirjad Saskia, Joosep, Maria, Karl H. ja Ingrid. Peale seda jĂ€tkasime oma tavapĂ€rast koolipĂ€eva, mida oli meie Ă”nneks isegi veidikene lĂŒhendatud.

Head vaheaega ja kaunist vabariigi aastapÀeva!

Tekst: Ingrid

Pildid: Maria, Kadri-Liis ja Ingrid

Parallelklasside aktus

Kommenteerimine on keelatud.