“Serengeti reeglid” Sõpruse kinos

Esmaspäeval, 20. jaanuaril käisime koos paralleelklassidega vaatamas kinos filmi “Serengeti reeglid”. Tegu oli dokumentaalfilmiga, mis rääkis bioloogidest, kes kõik tegid sama katset erinevates keskkondades. Kõikide katsete mõte oli tõestada seda, et eemaldades ökosüsteemist mõne liigi, mis ei paista pealtnäha suurt rolli mängivat võib terve süsteem kokku kukkuda. Filmis nägime ilusat ja väga eripalgelist loodust ning imelisi loomaliike üle kogu maailma. Seanss leidis aset Sõpruse kinos ning mina isiklikult polnud seal kunagi varem käinud. See oli täiesti uudne kogemus, sest seal oli tunduvalt vähem istekohti ning saali seinad olid kordades uhkemad, kui tavalises kinos. Meie klassi arust oli film väga hariv ning loodusvaated ei jätnud kedagi külmaks. Usun, et ees ootab veel palju toredaid kultuurielamusi.

Tekst ja pildid: Ingrid ja Saskia

Kommenteerimine on keelatud.