Proovieksam eesti keeles

9. mail alustasime oma hommikut eesti keele proovieksamiga. Kolme tunniga (kl 8.17-11.17) pidime lahendama kaks lugemisĂĽlesannet, mitu grammatikaĂĽlesannet ning kirjutama 200-sõnalise lĂĽhikirjandi. Keegi ajahätta ei jäänud ja muljetasime igasuguseid mõtteid söögivahetunni eel. Kõige raskemad olid lugemisĂĽlesanded, kus oli juttu Berliinist ja Aidi Valliku diloogiast, mis koosneb kahest raamatust “Kuidas elad, Ann?” ja “Mis sinuga juhtus, Ann?”.

Parim kogu töö punktisumma oli 92/100, parim kirjandi punktisumma oli 37/40 (kogu punktisumma sees). Keegi uuesti tööd tegema ei pea ja nüüd oleme näinud oma vigu, et päriseksamitel veel paremini läheks!

Samuti toimus Euroopa päeva viktoriin, mis oli viimane sellel aastal. Meie tublid poisid saavutasid uhke II koha!

Tekst – Krõõt

Kommenteerimine on keelatud.