Jõuluhõngulised koolinädalad

Detsember, nagu räägitakse, on aasta kõige kiirem kuu. Ja vaadates tagasi 2021. aasta detsembrile, siis on see täiesti tõsi. Mida lähemale jõuavad jõulud ja koolivaheaeg, seda rohkem ilmub eKooli teateid hinnetest ja tulevatest kontrolltöödest.

Toimus mitu jōululaata, vaatasime nii mitmeski tunnis filmi, veidi nägime ka algklasside jõuluballi, eesti keeles mängisime iga-aastast jõulukahooti, keemias tegime viimases tunnis vabal valikul katseid. Siiski ei olnud me igas tunnis jõululainel. Näiteks matemaatikas ja geograafias õppisime täiskiirusel edasi.

22.12 toimus projektipäev. Tegemist oli väga lühikese koolipäevaga, mille sisse mahtis 3 tundi. Kl 9 alustasime füüsika paaristunniga, mis tegelikult ei olnudki füüsika. Õp D. Kaasik tutvustas meile oma tööd Hollandis asuvas “maailma kohtus” ja palus lahendasa probleemi, mille lahendusele aitas ta paar aastat tagasi kaasa – Costa Rica ja Nicaragua vahelise merepiiri kehtestamine. Ülesanne oli küllaltki keeruline ja vajas ajude ragistamist, kuid sellegi poolest leidis üks võistlusgrupp lahenduse, mille peale kohus ja osapooled ise ei tulnud. Peale seda oli lühike klassijuhataja tund, kus mängisime maffiat ja jagasime üksteisele pühadesoove.

Pärast lugematuid kontrolltöid ja jõululaule oleme valmis puhkama minema!

Tekst – Krõõt

Pildid – 140.a

Kommenteerimine on keelatud.