Jälle kodus…

1. detsembril, teisipäeval olime valmis alustama uut koolipäeva, kui tuli teade, et nüüd peab hoopis koju nelja seina vahele jääma. Kahjuks oli kurikuulus pandeemia ka meie klassi jõudnud. Niisiis läksime otsejoones koju edasisi teateid ootama. Jäime kaheks nädalaks isolatsiooni ja kuna 14. detsembrist algas koolis distantsõpe, siis enne uut aastat koolimajja me kindlasti tagasi ei saa.

Nüüd ootavad armasad õpetajad meid veebitundidesse. Mis sest, et üksinda kodus arvuti taga oleme, on tunnis ikka tihti lõbus ja huvitav kuulata. Nüüd on veel viimane nädal enne jõule vaja pingutada ning viimased kontrolltööd ära teha, siis saabki juba lausa 3-nädalasele puhkusele minna. Lisaks tuleb öelda ka selleaastased (2020) viimased meie klassi lemmik hüvastijätusõnad adiós profesora!.

Tekst – Krõõt

Kommenteerimine on keelatud.