It’s the most wonderful time of the year

Nagu viimased 4 aastat, oli ka sellel aastal tüdrukutel kokandus. 2. veerandil veetsime 4 tundi õppeköögis ja kokkasime jahuga seotud toite. Kokandus on meie jaoks alati põnev ning lõbus, ootasime seda huviga.

Esimeses kokanduse tunnis tegime pärmitaignast pitsat ja kohupiimapalle. Pitsa tuli kõigil väga maitsev, kuid kohupiimapallid tulid erinevad – üldiselt tulid need head, kuid mõned ei tulnud näiteks väga õhulised.

Teises kokanduse tunnis tegime pastat ise valitud lisanditega ja kiiret tiramisut. Pasta oli maitsev, kuid see tuli mõnel veidi kuiv. Enamus meist tegid esimest korda ise pastat otsast lõpuni, oli kasulik kogemus. Tiramisu tuli kõigil hästi välja, see oli hea nii välimuselt kui maitselt.

Kolmandas kokanduse tunnis tegime koduse kotletiga hamburgerit ning laavakooki. Hamburger tuli hästi välja, kotlet küpses piisavalt ja kaste tuli hea. Laavakook õnnestus samuti kõigil väga hästi, see tuli seest vedel, nagu pidi.

Neljanda tunni ajaks olime kahjuks kõik distantsõppel kodus ning ei saanud koolis kokata. Seega tegi iga grupp seda, mida soovis. Oli väga huvitavaid toite – muffinid, salatid, kihiline magustoit jne. Toidud õnnestusid kõigil hästi ning ei tekitanud probleeme see, et me olime kodus, mitte koolis.

Kokkuvõttes sujusid meie selle aasta kokanduse tunnid hästi, jäime sõpradeks ning toidud maitsesid hästi.

Tekst – Melissa

Pildid – Katarina, Liis, Lizette, Triin

Kommenteerimine on keelatud.