Terviseloeng

8. oktoobril käisid Annely Särglep ja Kädi-Liis Sepp meile rääkimas tervislikust eluviisist ja selle põhitõdedest. Räägiti nii vajalikust toidust kui ka mitte nii vajalikust toidust, füüsilise aktiivsuse olulisusest, inimese keskmisest tervelt elatud vanusest ja paljust muustki. Meilt küsitud küsimuste kohta tundus meie klassil antud teemade üle juba hea ülevaade ja arusaam olevat. Teati, mis on toidupüramiid, kehamassiindeks, erinevat tüüpi tervishoiud jne. Kõik tegelevad mingit sorti kehalise treeninguga, kuid ideaalse toidupüramiidi poole peab veel pürgima. Lõpus jagati meile ka lisatud suhkruta snäkke (ehk siis tervislikum kui tavaline komm), mis üldiselt tundusid kõigile meeldivat. Huvitavalt koostatud slideshowja põnev jutt valgustas meid kõiki. Tagasiside oli väga positiivne ehk oli tore kuulata ja oma olemasolevaid teadmisi kontrollida.

Tekst – Kuldar

Pildid – Krõõt

Kommenteerimine on keelatud.