Ekskursioon Palamusele

23. septembril toimus sel aastal meie esimene suurem klassiekskursioon. Käisime Palamusel Oskar Lutsu kihelkonnamuuseumis. Seal saime teada palju uut ja huvitavat Oskar Lutsu elu ja kooli kohta ning saime isegi osaleda ühes vanaaegses tunnis. Muuseumis oli palju huvitavat “Kevade” filmi ja raamatu kohta. Näiteks saime teada, kelle pealt olid raamatu tegelased võetud. Sõime kohapeal Tõnissoni söögitoas maitsvat seapraadi. Ka ilm oli väga hea ning saime pärast sööki natuke ringi jalutada, mille käigus astus Tristan poole jalaga pori sisse.

Sõitsime sinna bussiga umbes 2 tundi. Kuid see aeg möödus lõbusalt üksteisega suheldes. Tegime ka vahepeatuse, kus sai jalga sirutada ja batuudil hüpata. Ka tagasitee möödus huvitavalt. Nimelt lehvitasime möödasõidul rekkajuhtidele.

Oli tore ja lõbus päev ning kõigile meeldis. Saime isegi klassijuhatajalt kiituse hea käitumise eest! Oli hea vaheldus igapäevasele koolitööle.

Tekst – Georg Kalme
Pildid – Georg Kalme ja Krõõt

Kommenteerimine on keelatud.