Esimene koolinädal 8. klassis

Pärast pikka pausi kontaktõppest oleme taas koolis ning nüüd õpime 8. klassis! Kõik on pikaks kasvanud, kuid õnneks polnud klassikaaslased äratundmatuseni muutunud. Tore oli jälle üksteist silmast-silma näha ning suvemuljeid jagada. Lisaks liitus meiega uus õpilane Lizette.

Aktus toimus teisipäeval, 1. septembril. Kell 10 kogunesime staadionile, et kuulata direktori kõne. Direktor rääkis kooli uuest põrandast ja akendest, tunnustas eelmisel aastal tunnustamata jäänud õpilasi ja soovis meile head uut kooliaastat. Pärast seda oli lühike klassijuhataja tund ja siis saimegi koju minna.

2. septembril oli Kalevi staadionil spordipäev. Ilmaga oli see aasta vedanud polnud liiga soe ega liiga külm, alles päeva lõpus hakkas tibutama. Päeva alguses mängisid poisid(+Harriet) paralleelklassidega jalgpalli, kahjuks mõlemas mängus jäädi vastastele alla. Siis toimus tüdrukutel korvpalli viskevõistlus, kus pidi 5 minuti jooksul võimalikult palju viskeid korvi saama. Selle võistluse võitsid meie klassi tüdrukud 21 viskega! Pärast viskevõistlust läksime Kalevi Keskstaadionile, et joosta klassidevahelisel 5×5 pendelteatejooksu võistlusel. Jäime napilt teiseks. Tüdrukud liikusid seejärel 60m jooksu ja poisid said veidi puhata. Siis olid kõik ülejäänud jooksud(tüdrukute 400m ja 2000m, poiste 800m ja 2000m). Päeva lõpus toimus autasustamine. Emma ja Jakob pääsesid nii 60m kui ka 400m/800m poodiumile. Spordipäev oli väga hea start algavale kooliaastale.

Reedel ja neljapäeval olid esimesed päris koolipäevad. Tutvusime uute ja taaskohtusime vanade õpetajatega, alustasime õppimist ja saime jälle pikkadest treppidest üles ja alla käia.

Kokkuvõttes võib öelda, et esimene nädal möödus sportlikult ja asjalikult…oleme põnevil, mida uus aasta meile toob.

Tekst Krõõt

Pildid Krõõt, Liis ja õp Ege

Kommenteerimine on keelatud.