Õpetajate päev

Reedel, 4. oktoobril oli meil õpetajate päev. Päev algas mõnele kooriga ja mõnele pikema unega, kuna esimene täisklassi tund oli bioloogia. Seal õppisime me palju loomade meelte kohta. Sellele järgnes kaks kehalist kasvatust, kus jooksime end soojaks ja pärast seda mängisime lippude varastamist.
Pärast kehalist naasime koolimajja, kus saime koolilõunat. Kui vahetund lõppes, saime kirjutada eesti keele etteütlust.
See oli keskmise raskusega, aga mitte midagi võimatut. Järgnes kaks kunstitundi, mida tulid meile andma kaks abiturienti.
Tund oli täpselt samasugune, nagu see oleks olnud tavalise õpetajaga. Proovisime joonistada kuulsat või sulle tuttavat inimest.
See tuli kõigil hästi välja ja tundsime end kui päris kunstnikud. Pärast kunsti oli meil ajalugu, mida andsid meile neli suurepärast abiturientidest õpetajat. Selles tunnis kuulsime palju Eesti kuulsustest nagu Arnold Oksmaa, Valdis ja Ahto Leemet. Kui kuulsused vaadatud, vaatasime lühikokkuvõtet maailma ajaloost. See video oli inglise keeles, seega õppisime ka inglise keelt. Pärast seda oligi päev läbi. Meie õpetajad on parimad ja me armastame teid!

Tekst – Herman

Kommenteerimine on keelatud.