Esimene koolinädal

Käes on uus kooliaasta ja oleme nüüd 7.a! Lisaks meile ja b-klassile on Reaalkooli õppima asunud c-klass. Mõned uued õppeained on ka juurde tulnud  – bioloogia, geograafia ja c-võõrkeel. Lähiajal on tulemas palju huvitavaid sündmusi, mida me heameelega ajaveebis kajastame. Siin on meie esimese koolinädala kokkuvõte…                                                   

 Esmaspäeval, 2. septembril, oli aktuse päev. Aktus algas kell 10. Direktor pidas oma kõne – rääkis armsast koolimajast, tutvustas uusi õpetajaid ja pani meile südamele, et me ikka koolimütsi kannaksime ning hästi käituksime. Peale aktust toimus klassijuhataja tund. Klassijuhataja tunnis rääkis õpetaja, mis meid tuleval õppeaastal ees ootab. Tunni lõppedes kinkisime õpetajale lilli ja nii lõppeski meie esimene päev.

 Teisipäeval algasid tunnid. Tutvusime uute õpetajate ja õppeainetega. Kolmapäev ja neljapäev möödusid õppides ning varakult ärkamisega harjudes.

 Reede oli veidike huvitavam päev kui ülejäänud. Kehalises mängisime üle väga pika aja (vähemalt 1 aasta) jalgpalli koos terve klassiga. Suurt tüli ei tekkinud ja mäng lõppes seisuga 3:0. Kunstitunnis alustasime “tindipleki” tööga – paned paberile ühte kohta paar tilka tinti ja hakkad kõrrest sisse puhudes seda laiali ajama. Hiljem joonistad tindiplekile juurde ning tekib tindikoletis või mingi muu kujutatud olend või asi.

 Esimene nädal ei läinudki nii raskelt, kui arvasime. Oleme tulevaks kooliaastaks valmis!

Tekst – Krõõt

Lisa kommentaar