Nirk sööb mäkra

Juba maikuu lõpp ja osa tasemetöid on tehtud, mõned veel alles ees. Sooviksime teile jagada oma tavalist koolipäeva, kuid mõni tund vajaks siinkohal märkimist ehk 23. Mai.

Eesti keele tasemetöö on juba tehtud, loodusõpetuse tasemetöö on homme ja matemaatika esmaspäeval.

Eesti keel. Kuna tasemetöö on tehtud, siis otsustas meie armas õpetaja K. Koit, et me teeme ainult kirjandust. Eilses tunnis saime ühe teksti pealkirjaga “Lugu väikesest valgest draakonist”. Pidime seda aja peale lugema, see tähendab, et õpetaja andis meile teksti, pani aja tööle, me hakkasime lugema ja kui me lõpetasime, siis pidime oma lugemiskiiruse aega vaatama.

Aga täna moodustasime 3-5-liikmelised grupid. Pidime 3 moodi lugu tõlgendama: oleme ühe ametkonna esindajad, ühe rahvusgrupi esindajad ja ühe uue poliitilise grupi esindajad. Selles tunnis jõudsime ühe ametkonna esindajad läbi teha. Kõik esitused olid väga naljakad ja huvitavad.

Loodusõpetus. Esmaspäevases tunnis olime paarilisega valmistanud plakati I kaitsekategooria all olevatest loomadest. Õpetaja oli meid ise paari pannud ja 4 looma või selgroogset andnud. Nalja sai ja jagaksime paari huvitavat lauset:

Õpilane: ”Allikad ei eksi kunagi!”

Õpilane: “…nirk sööb mäkra…” (tegemist oli eksitusega)

Esmaspäeval selgitame välja, kellel oli kõige plakatim plakat.

 

-Krõõt

Lisa kommentaar