Pidžaamapidu

Meil toimus koolis pidžaamapidu. Me tegime erinevaid tegevusi.  Kõige alguses tegime me võistluse. Meid jaotati kahte erinevasse gruppi ja siis pidime tegema tunneli, kes jõuab enne järgmisele korrusele ja tagasi aulasse. Me tegime ka sellist mängu, et meile loeti ette üks salm ja meie pidime selle meelde jätma, aga sellega tuli meile ka erinevate kehaosadega nupu keeramine juurde. Me olime veel pidanud ette valmistama erinevad etteasted, mis oleksid une-teemalised. Meie etteaste seisnes selles, et Andre, kui jutustaja, rääkis sellest, mida me teeme ja mida me peaks magamise ajal tegema. Meie aga tegime nt. joonistamist, arvutis mängimist ja osad magasid ka. Toimus ka käru võistlus. Meie klassist läksid võitlustulle Herman jaTristan ja me võisime oma vooru.  😀   Lõpupoole toimus veel piltide mäng. Iga klass sai ühe lipiku, kus peal oli kirjas mingi sõna ja pidi siis selle järgi pildi tegema (terve klassiga ehk inimestest). Meie saime sõna “Unimüts”. Viskasime siis kõik pikali ja teesklesime magamist. Veel tantsisid B-klassi tüdrukud muusika järgi ja me pidime järgi tegema. Päris lõpus toimus veel disko, aga rahvas hakkas ära voolama. Pidu oli tore ja selliseid võiks veel olla.

Lisa kommentaar