oH-HOO!!!!

DSCN4767 DSCN4764 DSCN4766

Nagu ikka meeldib meile katsetada ja leiutada. Sel aastal tutvustasime klassis:

sidrunite abil elektri saamist, CD “mulli”, imevedelikku, “monster” hambapasta valmistamist, õhuvoolu liikumist, elektromagnetite tööd, segumasinat, elektrimootorit, “termo-sanga”, arvutuskomme ja keeleõppe taskurätikuid,vett, mis ei allunud gravitatsioonile, “eredaid sädemeid”, nätsuhambapastat, nutiluupi, “läbipaistvat kätt”, liikuvat tikku, pallide sorteerimismasinat, kartulikella, muusikat tegevat kommikarpi,, vikerkaarelisi värvilisi pabereid, CO2-ga õhupalli täitmist, veega täidetud klaasidest pilli, digitaalset eset”leia mind”, püüdsime ära arvata, kas muna ujub või upub ja kontrollisime koguni oma head kõrvakuulmist. Katsed ja leiutised meeldisid kõigile.

Lõppvooru valisime Gerda, Liisi, Harrieti, Karli ja Mia Mai.

Vaata fotosid ja arva ära, kes mida tutvustas!

Lisa kommentaar