PĂ€ev botaanikaaiasđŸŒ±

Sel teisipĂ€eval kogunesime klassiruumi asemel hoopis Tallinna Botaanikaaia ees. Ning erinevalt Karu ennustatust oli ilm Ă”nneks mĂ”nusalt soe ja pĂ€ikseline! Jagunesime kohe kaheks grupiks ja algasidki meie tegevused. Programmis “Muld” suundusime kaevikusse, kus vĂ”isime kohe nĂ€ha erinevaid mullahorisonte. Tuvusime erinevate kihtidega, mÀÀrasime mulla pH, tegime kindlaks mullatĂŒĂŒbi ja veel palju muud. LĂ€bisime ka programmi “Parasvöötmetaimed”, kus liikusime mööda metsa ja tutvusime erinevate okaspuuliikidega, millest hiljem ka oma Ă”ppevahendi valmistasime! Kahe programmi vahel saime ka kogu klassiga kokku ning lĂ”unatasime kĂ”iksugu hea ja paremaga, mis kaasa sai vĂ”etud. Loodetavasti said kĂ”ik teada midagi uut ja pĂ”nevat, millest ka neljapĂ€evases geograafia töös abi on!!

Ketlin

Kirke kaevikus

Viktoria mulla Àietega

Kommenteerimine on keelatud.