Loeng riskikäitumisest

Peale pingelist katsete nädalat (aga vabastatutele just kergemat) käis teisipäeval, 13.04 kogu meie lennule rääkimas ajakirjanik Märt Treier. Loengu pikkus oli 1,5 h, aga vähemalt minul ei hakanud kuulates kordagi igav! Koolitaja rääkis meile, nagu talle ise öelda meeldis, elust. Puudutas kergelt meie tulevikku ja hoiatas, et meie praegused plaanid ei pruugi üldse minna nii, nagu arvame – nagu vanasõna ütleb, kui tahad Jumalat naerma ajada, siis räägi talle oma plaanidest. Veel pani ta meile südamele, et õpiksime praegusel nutiajastul teiste inimeste ja eriti sõpradega suhtlema, uurima, kuidas sõpradel päriselt elus läheb. Kuulamisoskuse olulisust rõhutas härra Treier mitu korda. Mina võtsin aga ajakirjaniku jutust kaasa selle, et ennast tuleb osata ümbritseda õigete inimestega. Leida endale suurepärased sõbrad ja olla ise veel parem kaaslane.

Kirke koni

Kommenteerimine on keelatud.