Suusapäev Kõrvemaal

Erinevalt eelmisest aastast, saime seekord siiski osaleda klassiga suusapäeval, täpsemalt käisime Kõrvemaal. Nii istusimegi kell üheksa bussile ja tunni pärast olime juba suusarajal. Pärast väikest soojendust toimus klassidevaheline teatevõistlus, kus iga klassi kuuene võistkond pidi ükshaaval 800 m läbima. Meie klassi esindasid Oskar, Tobias, Karl Markus, Liisa, Ketlin ja Karoliina. Ajaks saime 16 minutit ja saavutasime lennu 2. koha. Pärast võistlust sai veel suusatada või ka tuubiga mäest alla lasta, mis osutus paljude eelistuseks. Siis vajusime kõik tasapisi telgi alla, jõime sooja teed ja sõime kõhud täis. Kui sai veel veidi muljeid jagatud suundusimegi bussi ja tagasiteele. Külmetamist oli küll ilmatuma palju, aga see-eest said kõik liikuda ja õppida vähemalt veidikenegi rohkem suusatama!

Ketlin

Joosep olemas Joosep

Vastumeelne klassipilt

Tagasi üles…

Kommenteerimine on keelatud.