Sõbrapäev

15. veebruaril tähistasime kogu kooliga sõbrapäeva. Jagati roose, saime fotoseina taustal pilti teha ja ka väike kohvik oli avatud. Kohvikust sai osta maitsvaid näkse ja iga ostuga sai kaasa ka ühe vautšeri. Tänu samadele vautšeritele sai meie armas klassiõde Viktoria nii mõnegi õppelajuhatajaga jutule. Ühega tegi ta isegi selfi! Kõige menukam oli aga kirjakast. Meie klassist said nii mõnedki väikese kaardi või sõnumi kallilt sõbralt. Veel oli armas märgata, kuidas klassikaaslased omakeskis kinke jagasid. Vastavalt meelolule (ja stiilinädalale) olid paljud meist riietatud roosasse või punasesse. Sellel nädalal saab ka SA Õpilasmalev 18 aastaseks. Tähtsa päeva puhul kogunesime täna väikese reaalikatest malevlaste pundiga ja tegime ühe vahva klõpsu.

Kirke Koni

Teemakohaselt riietunud rahvas

Viktoria selfi Martin Saarega

Reaali malevlased

Kommenteerimine on keelatud.