Otepää reis ja tõukeratta matk

Ühel reedel jätsime oma mallid ja kalkulaatorid koju ja võtsime suuna Otepääle. Külalistemajja kohale jõudes saime valida endale toad ja alustada lauatennise mängimisega. Kuna sellel aastal meile lund ei antud, olime mäel olemise asemel võtnud plaani tõukerattamatka. Me kõik läksime sellele matkale kergelt umbusklikuna ja ei olnud kindlad, kuidas me peaksime sopastel metsaradadel tõukeratastega sõitma. Aga õnneks selgus, et saame suuremate ratastega tõukerattad, kui me linnas näinud olime. Matk kulges väga mõnusas tempos ja mäest alla sõita oli väga lahe. Lõunasöök oli väga maitsev ja isegi need, kes söökla suppide suhtes eriti entusiastlikud ei ole, sõid isuga. Tegime tagasiteel ka paar peatust, kus mängisime mänge ja tegime pilte. Tagasi jõudes  olid jalad rampväsinud, aga meel hea. Kokkuvõttes oli väga vahva retk ja saime endale uue klassi moto – I’m so proud of you! 

Autor: Anett Veskimägi

Pildid: Egle Pihlap

Kommenteerimine on keelatud.