Klassireis Kuutsemäele

Tõukerattamatka lõppedes, olime kõik surmväsinud. Mõned läksid ära “koju”, aga õhtu polnud veel lõppenud. Pärast matka läksime Maximasse ning siis algas õhtu peategevus – me läksime bowlingusse!

Õhtu kujunes meeleolukaks ning mitmete õnn pöördus mängu jooksul mitmeid kordi. Lõppkokkuvõttes oli väga tore. 

Veelgi väsinumana, kui me juba olime, läksime tagasi “koju”. Pärast pisikest pausi olime jälle jalul ning täis elujõudu. Sõime tacosid ning siis kuulutati välja saun. Kõigepealt käisid 3 tüdrukut ja siis enamus poisid. Eriti mõnusaks osutus tünnisaun. Poisid käisid kohe mitu korda leili- ja tünnisauna vahet, rätikud lehvimas. Sai veel ping-pongi mängitud, telekat vaadatud ning märkamatult vajusidki silmad kinni. 

 Järgmisel päeval ootas meid ees retk Kuutsemäe tippu. Ilm oli ütlemata sombune ja mägi mudane. Mäe tipus ei olnud ümbruses näha muud kui paljast halli. Mõned julgemad läksid mäe tipus veel tornigi. Tagasi tulles pakkisime viimaseid asju kokku ning kätte oli jõudnud aeg bussi peale liikuda ja Tallinnasse tagasi tulla. Aga enne kui kõik ametlikult läbi sai, otsustasime teha viimase peatuse Lõunakeskuses, et süüa ja ringi vaadata. Paljud eelistasid einestada siiski Lõunakeskuse kõrval asuvas McDonald’s. Ning juba tunni pärast olimegi teel Tallinnasse ning meie 2-päevane väljasõit saigi lõpu. 

Autor: Sarah Elisabeth Tihvan

Toimetas: Anett Veskimägi

Pildid: Egle Pihlap

Kommenteerimine on keelatud.