Jõuluball 2019

27.detsembril toimus Tallinna Reaalkoolis jõuluball. Seda üritust korraldas meie klassi ajalooõpetaja ja gümnaasiumi õppelajuhataja Madis Somelar. Kõik 7.-12. klassi õpilased olid kutsutud iga aastasele maagilisele jõuluballile. Meie klassist käis ballil seitse õpilast. Üritusele kogunemine algas kell 18.00 ning kestis pool tundi. Peale seda tantsiti avalvalssi ning siis jätkas orkester mängimist ja kõik, kes soovisid said tantsida. Viimane valss tantsiti kell 22.00 ja peale seda tuli muusika plaadilt. Saime veel süüa kringlit ja erinevaid suupisteid. Lõpuks pakuti veel ka kooki, mille jagamise me kahjuks maha magasime. Kokkuvõttes oli jõuluball käik üks imeline elamus ning plaanime sinna ka järgmisel aastal minna.

Autor: Elisabeth Vallner

Toimetaja: Anett Veskimägi

Kommenteerimine on keelatud.