Reaal 138

30.septembril tähistasime me Tallinna Reaalkooli sünnipäeva. Kogu päev oli väga uhke ja eriline. Esimene kooli sünnipäevaga seostuv tegevus oli meil bioloogia tunnis, kus Tiina Talvi tutvustas meile Tallinna Reaalkooli kunagist direktorit WilhelmPeterseni ning tema rolli meie kooli ajaloos. Tunni lõpus sai iga üks soovida koolile ka ilusa soovi. Siin on mõned meeldejäävamad soovid: 

  • Palju aastaid!
  • Häid tulemusi!
  • Et reaali vaim ikka püsiks!
  • Palju uusi õpetajaid!
  • Häid õpilasi!
  • Palju uusi õpilasi!
  • Häid tulemusi olümpiaadidel!
  • Palju mälestusi!
  • Häid õpetajaid!
  • Palju tulevasi lõpetavaid lende!

Enne traditsioonilisele aktusele minemist toimus meil ka tund vilistlase Kristine Diane Liivega, kes tutvustas meile enda tööd ja huvisid läbi piltide. Aktusel pidas direktor kõnet ning autasustati parimaid olümpiaadi tulemusi. Pärast saime kõik nautida ka kahte kringlitükki.

Autorid: Anett Veskimägi ja Elisabeth Vallner

Toimetas: Anett Veskimägi

Kommenteerimine on keelatud.