Maailmakoristuspäev

  1. septembril toimus ülemaailmne maailmakoristuspäev. Nii liitusime meiegi 7.-9. klassidega reede pärastlõunal, et teha meie planeedile midagi head.

Me kogunesime kaheksanda tunni ajal kooli ette ning rääkisime seal läbi kõik reeglid, siis hakkasime lõpuks liikuma Kalaranda. Linnahalli poole minnes sadas korralikult padukat, kuid me ei lasknud sellel ennast häirida ning liikusime edasi. Kohale jõudes võtsime töökindad kotist välja ja asusime tööle. Nägime, kui palju on inimesed tegelikult loodusesse prügi jätnud. Seal oli palju plastikpakendeid, pudeleid, purke, väikseid plastikjubinaid ning meie kõrval leidsid seitsmendikud ka ühe suure rehvi. Otsustasime mõne aja pärast lõpetada kuna enamus meist olid läbimärjad ja koristatud saime hea koostööga suure osa rannast. Isegi, kui mõned õpikud said märjaks või mõned tossud poriseks, tegime me maailmale selle koos koristatud ajaga head. Ärme kasuta maailma prügikastina!

Auhind koristamise eest ehk Nublu, Kristel Aaslaidi ja Noëpi ühiskontsert koolis, loositakse välja oktoobri alguses. Ootame!

Suured tänud Amandale, Elisabethile, Anettile, Ellile, Anettele, Eleonorale, Sarahile, Maksimmile ja Hansule. Tegite suurepärast tööd!

Autor: Anette Auväärt

Kommenteerimine on keelatud.