Kokkuvõtte: 5.B

See aasta, oli täis erinevaid emotsioone. Algus oli kindlasti raske ja täiesti erinev eelnevast. Kasvõi see, et tüdrukud ei pea kandma seelikuid. Aga, et edasi anda kogu klassi emotsioone ja meelde jäävamaid sündmusi, palusime kõigil kirjutada kokkuvõtte, sellest, mis just neile kõige rohkem meelde jäi või meeldis. Siin on kõik kokkuvõtted, mis on meile saadetud.

Amanda – Kaks naljakat hetke oli inglise keele tunnis. Esimene, kui filmi vaatamise ajal läks tuule tõmbega uks lahti. Teine, kui keset tundi tehti uks lahti. Eric küsis kõva häälega: “Kes see veel on?”. Ja sisse astus Orusaar.

Martin – Ma mäletan, kui kõik pidid ette teatamata koolis ühe tunni kauem olema. See oli puhas kaos. Mitte keegi ei olnud rõõmus. Paljudel jäid trennid ära. Selle eest, et me tol päeval ühe tunni kauem koolis olime saime me ühel teisel päeval koolist tund aega varem ära.

Patrick – Kokkuvõttes oli kooli aasta väga lõbus. Õppimine läks märgatavalt raskemaks. Arvan, et kõik on rõõmsad, et saime uue klassijuhataja. Aasta tipphetked olid: klassiõhtu, kinos kõik ja jõulud. Klassiõhtu sel aastal erines eelnevate aastate omadest selle poolest, et kõik oli palju energiliem, toredam ja huvitavam. Näiteks saime koolis ringi käia, mäne mängida ja filmi vaadata. Kinos käisime klassiga vaatamas “Miss Peregrini kodu ebaharilikele lastele”. See oli väga huvitav, sest lugu oli huvitav ja naljakas. Film meeldis kõigile. Jõuludel oli tore, sest vaatasime filmi, sõime ja mis kõige tähtsam, saime kinke ja olime rõõmsad.Mulle meeldib uus klassijuhataja , sest ta on noor, ettevõtlik ja mõistlik.

Eric – Meil oli tore kooliaasta. Naissaare ekskursioon oli raske.

Karl Joosep – Aasta jooksul on juhtunud palju huvitavat. Me oleme käinud Kõrvemaal suusatamas, NUKU teatris etendust vaatamas, Naissaarel rattaga sõitmas ja teinud palju muud huvitavat. Klassiõhtutel on alati leidunud inimesi, kes muudavad need lühikesed koosviibimised lõbusaks. Ka klassijuhataja on teinud head tööd ja aidanud meil probleeme lahendada. Uue hindesüsteemiga on enamus juba harjunud. Koolimajas oskavad kõik ringi liikuda ja leiavad oma klassid üles. See kooliaasta on möödunud väga kiiresti ja ma loodan, et kõigile jääb see meelde kui hea targemaks saamise aasta.

Aksel – Mulle meeldis uudistenädal, klassiõhtu, vahetus tööõpetuses ja kokanduses. Mulle ei meeldinud hiljutine rattamatk ja, et me ei läinud klassiga ujuma, kodutööd.

   

Kommenteerimine on keelatud.