Klassiga “Miss Peregrini kodu ebaharilikele lastele” vaatamas!

Me k√§isime klassiga √ľhel teisip√§eva √Ķhtul kinos vaatamas filmi ‚ÄěMiss Peregrini kodu ebaharilikele lastele‚Äú. Enne filmi vaatamist arvasid m√Ķned poisid, et t√ľdrukud tegid neile ‚Äěkambaka‚Äú ehk valisid k√Ķik sama filmi. Lisaks arvasid m√Ķned ‚Äětarkurid‚Äú, et see on t√ľdrukute film ja nemad ei peaks k√ľll seda vaatama. Film ise oli v√§ga p√Ķnev. Filmi m√Ķte oli ‚ÄěErinevust tuleb hinnata!‚Äú.P√§rast filmi vaatamist huvitav, huvitav p√§rast filmi vaatamist ei m√§letanud enam keegi seda t√ľdrukute juttu. Kokkuv√Ķttes meeldis see film vist k√Ķigile!¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†image1image220161101_164943

Kommenteerimine on keelatud.