Klassiõhtu

Ühel reedel, kui vaheaeg juba käis kogunesime me enamus klassiga kooli, et pidada üks vahva pidu ehk klassiõhtu. Alguses me panime kõik lauad valmis ja kuulasime muusikat. Ühel hetkel oli klass tühi ja selgus, et kõik olid läinud otsima Reaali vaimu, kellest meile ajaloo tunnis räägiti. Tol hetkel oli kummitusete jaht juba alanud. Uksed liigusid, telefonid helisesid ja õhupallid lendasid. Jah, keegi tõesti helistas ja hingas torusse. Üks poiss lausa nägi kummitust! Ühel hetkel kogunesime me tagasi klassi ja mängsime erinevaid mänge ja sõime ,,rämpsu”. Iga laud sai valida ka oma laua teema nt Halloween, räpparid või sügis. Korraldasime ka konkurssi, et leida kõige ilusam. Võitjaks osutus laud mille teema oli sügis! Meil oli tore klassi õhtu! Tahaksime veel selliseid!image1 image2 image3

 

Kommenteerimine on keelatud.