Karantiin

Tere!
Eelmisest postitusest on möödas pikk aeg, juhtunud on palju. Eesti Vabariigis on seoses COVID-19 levikuga eriolukord ning koolis me käia ei saa:(( See on kestnud 6-nädalat ning ma kardan, et koolimajja me sellel aastal ei saa. Kurb, sest mu sisejalanõud on seal ning muidugi igatsen õpetajaid ja klassikaaslasi. Samas kui unustada tossud, õpetajad ja semud, siis on mul olnud imeline aeg. On olnud väga huvitav, sain palju treenida ja nautida ning õppida. Käisin isegi hommikuti meres ujumas… Teised klassikaaslased saavad ka hästi hakkama, suutsime klassijuhataja Helen Kaasiku isegi Google Meeti kõnet tegema saada:D Alguses ei uskunud me, et ta seda teha oskab, aga see tuli tal hästi välja ning nĂĽĂĽd annab ta meile ka matemaatika tunde kõnes. Imeline! Kahjuks ei läinud minu jaoks kõik hästi, ma murdsin oma käe, sest kukkusin hobuse seljast. Teisi vigastusi/haigusi meie klassis olnud ei ole! Hetkel on pĂĽhapäeva õhtu ning vaheaeg on lõppemas 1-tunni ja 16-minuti pärast. Loodan, et kõik on loodusesse saanud ja perega olnud. Mina olen pĂĽsinud toas ja plaanin seda teha kuni suveni! Hetkel ei meenu mulle rohkem midagi olulist.
Liikuge õues ja õppige hästi! Kooliaasta on lõppemas…
Mila

Kommenteerimine on keelatud.