Taas Nukuteatris

4. mail käisime klassiga vaatamas etendust “Timm Thaler ehk mĂĽĂĽdud naer”. Etendus algas kell 11.00. Koolis olime varasemalt kohustusliku kirjandusena raamatut “Timm Thaler ehk mĂĽĂĽdud naer” ka lugenud, aga etendust oli ikkagi põnev vaadata, sest seal oli palju teisiti. Etendus räägib poisist, kelle nimi on Timm. Kui Timmi isa suri, elas ta koos oma kasuema ja kasuvennaga. Isaga oli Timm pĂĽhapäeviti hipodroomil käinud ning edaspidi käis Timm seal ĂĽksinda. Timmi juurde tuli ĂĽks võõras mees ning veenis teda, et see talle oma naeru mĂĽĂĽks ja vastutasuks saaks Timm võime võita iga kihlveo. Kui kokkulepe oli sõlmitud, hakkas Timm seda kahetsema kuna ta ei suutnud enam naerda. Lõpuks mõistis Timm, mida ta tegema peab, et oma naer uuesti tagasi võita.
Kirjutas Karoliina

Kommenteerimine on keelatud.