Sõrmustepidu

19. oktoobril toimus Õpetajate Majas meie 135. lennu sõrmuste pidu. Pidu algas toostidega: igaüks sai võimaluse enda lennule tulevikuks midagi head soovida või lihtsalt nalja teha. Seejärel pidi iga klass loosiga tõmmatud vanasõna põhjal lühikese etenduse lavastama, et sõrmused välja teenida. Meie klassi teemaks sattus “Ära hõiska enne õhtut!” ning otseloomulikult ei jätnud me kasutamata võimalust etenduse peategelasena kujutada oma armast füüsikaõpetajat, kelle rolli täitis Alexis. Teiste klasside etendused olid üsna toredad, kuid meie elulise tragikomöödiaga neid kahjuks võrrelda ei kannata. Etendused vaadatud, jagas Tatjana Anette abiga kõigile sõrmused. Sõrmuse saamine oli nii kauaoodatud hetk, et nii mõnelgi tuli lausa pisar silma. Tähistasime, lüües kokku šampuseklaase ja süües kringlit – mõni sai pidama alles pärast viiendat tükki. Sellega pidu Õpetajate Majas lõppes ning igaüks läks tähistas nii nagu süda lustis.

Kommenteerimine on keelatud.