24. August – Konstaabli juurde vihma eest varju

Nagu iga uus gümnaasium lend, läksime ka meie väljasõidule, et tutvuda uue klassiga ja et lennu paralleelid saaks üheks.

Niisiis pakkisime ĂĽhel hilissuve teisipäeval võileivad kaasa ja läksime rongi peale, mis sõidutas meid Klooga aedlinna. Oli juba ette teada, et vapustavat ilma oodata ei ole, kuid reisi ära ei jäetud. Kohale jõudes saime vihmani mööda Klooga tänavaid uidata, et leida endale kuiva kohta istumiseks. Kahjuks ebaõnnestus plaan A. Osa lennukaaslasi pakkus välja, et me läheks kõrval olevasse konstaablipunkti varjukätte, aga klassijuhatajad ĂĽtlesid sellele millegipärast “Ei”. Plaani B-na pakkusid õpetajad välja, et me sõidame kesklinna tagasi ja saame koolimajas kokku. Vastuseks sellele oli tĂĽĂĽpiline eesti “nojah siis..” ja nii me siis kõndisimegi tagasi rongijaama poole. Rongi oodates jaotati meid klasside vahel ära ja me saime omavahel nimed ning muud huvitavat ĂĽksteise kohta teada.

Kooli jõudes rääkis meile direktor ja huvijuht kooli traditsioonidest ja sümbolitest. Lõpetuseks tegime klasside vahelise teatevõistluse ning sõime kommi. Õhtuks ei suutnud ilm ikkagi meie rõõmsaid meeli ära rikkuda ja katse meisse reaali vaimu süstida õnnestus.

Kommenteerimine on keelatud.