nov.
01

oktoober 2017

2017

Seljataga on sündmusterohke ja meeleolukas september nii meile, kümnendikele, kui ka eeskujuks olevatele abiturientidele – toimus ju rets ning muu tants ja trall. Oktoobrikuuga jõudis meile kui värsketele gümnasistidele kohale, et nüüd peab reaalselt õppima hakkama ja vaba aeg kuulub kohustuslikule kirjandusele või füüsikale. Koolis veedetud aeg ületab unetunnid, õues on külmem ja pimedam, hommikune ärkamine muutub aina vaevalisemaks. Samuti on üle elatud meie päris esimene arvestuste nädal, loodame parimat! Sel aastal on meil aga veel esimesi. Leht, mida käes hoiad, on meie esimene toimetatud leht. Jõu ja nõuga on jätkuvalt Mirel küll abiks, kuid teadagi on 12. klassis vaja välja mõelda, mis ja kuidas edasi saab ning ajapuudus on alati probleemiks. Niisiis võtsimegi vastu väljakutse olla peatoimetajad ning kergendada Mireli koormat. Kaebuste ja mõtete korral tule otsi meid üles!
Veergu kirjutades olime just kooliuksel kinni lasknud vajuda ja suundusime patareide laadimiseks vaheajale. Siinkohal vajavad kõigi toetust ja hoolitsust kallid 11ndikud, kelle puhkust ilmestab uurimistöö. Kuid motivatsioonisüst on antud – kauaoodatud sõrmused on käes! Meil aga mõlgub mõttes vaid üks: “Aastake veel, aastake veel…”. Abituuriumi aasta retsept sisaldab nii magusat kui mõru. Lõpukell, märgipidu ja kõik helge juba paistab, kuid endiselt painavad arvestused, mõtted lõpueksamist ning kellel kindlad, kellel umbmäärased mõtted sellest, mis küll saab järgmisel sügisel. Neile soovime head viimase nautimist ning võtke veel kõik, mis võtta annab! Olete kõik armsaks ja kalliks saanud. Ning erinevalt neist, on meil kõik alles ees.
Aina rohkem hakkan mõistma meie deviisi “Üks kõikide, kõik ühe eest!”. Reaalis hoitakse kokku ja see on hea tunne. Me oleme üks pere ja peame toimima ühtse tervikuna, sest muidu laguneb süsteem koost. Seega, kallid koolikaaslased, hoidke üksteist, aidake ja märgake ning üks ebaõnnestunud füüsika töö ei muuda su elu just drastiliselt. Suhtu kooli eluterve mõistusega ning leia aega ka iseendale.
Päikest ja vastupidamist!
Kirke ja Karmen

Sisukord
lk 2 Toimetaja ja direktori veerg
lk 3 Hõissa! Venelaste armastatuim partei haaras taas võimu Tallinna üle! EV 100 Tehumardi öölahing.
lk 4 Katalooniast.
lk 5 Neetud valimised, nad on igal pool.
lk 6-7 Mälupildid: Taani
lk 8-9 Kõik teed viivad Pihkvasse
lk 10 Mõtteid polaarekspeditsioonist
lk 11 Arvustused
lk 12 Jah, see on vegan!
lk 13 Füüsikatunnist pilvede värve avastama.
lk 14 Õudusjutud vol 1.
lk 15 Väike maja
lk 16 Ütlused. Sudoku. Palju õnne!

Loe ajalehte!

Comments are closed.