apr.
05

märts 2016

2016

Minu kolm aastat Reaali Poisi peatoimetajana hakkab vähehaaval läbi saama. Tänaseks oleme lõpuks jõudnud staadiumisse, kus meil tavaliselt on artiklite üleküllus ja lehe toimetus on täis naeratavaid ning entusiastlikke inimesi. See ei ole alati nii olnud.RP_märts2016
Minult on palju küsitud, kuidas ma viitsin oma aega lehe peale raisata. Ma lihtsalt leian, et see ei ole ajaraisk. Esiteks, olen ma koolilehe tegemisest tohutult õppinud, alustades kommunikeerimise põhitõdedest lõpetades kriisiolukordade lahendamisega. Teiseks, ma usun, et Reaali Poiss on üks peamine väljund õpilaste hääle kajastamiseks. Minu jaoks aga kõige olulisem põhjus, miks kooliajaleht ei ole ajaraisk, on võimalus ise midagi panustada.
Kolme aasta jooksul on mul kindlasti olnud motiveeritumaid ja vähem motiveeritumaid perioode. Leidub lehenumbreid, mille üle ma olen tõeliselt uhke, kuid leidub ka numbreid, mida ma ei tahaks enam kunagi kätte võtta. Ma olen aru saanud, milliste inimestega mulle ei meeldi koostööd teha (vihje: need, kes ei suuda oma lubadusi pidada). Samas olen ma leidnud usaldusväärseid koostööpartnereid ja ka sõpru kogu eluks.
Loodan kogu hingest, et see töö, mida mina ja paljud teised on Reaali Poisi nimel teinud, ei lähe kaduma ja kandub edasi ka tulevikku.
Ilusat kevadet!
JOHANNA
Sisukord
lk 2 Toimetaja veerg “Vaata veidi ringi”
lk 3 REK/karikatuur “REK”
lk 4, 5 Tegus reaalikas “Tantsusammul läbi Reaalkooli”
lk 6 Katsed “Nelja kooli katsetest”
lk 7 Looming “Oled ikka puhtavereline?”
lk 8, 9 Maailmavaated “Idiots guide to ideology ehk idiotismist ideoloogiani””
lk 10 Konkurss “Ansamblilaulu saladused”
lk 11 Ülikool “Minu ettekujutus tudengielust”
lk 12 Mandala. Rahustavat värvimist.
lk 13 Vahetuspäev “Teistsugusus kuubis ehk päev TPL-is”
lk 14 Luule “Luulenurk”
lk 15 Väike maja “Kevad, ae!”
lk 16 Palju õnne. Õpetajate ütlused
Loe ajalehte!

Comments are closed.