okt.
17

september 2012

Määratlemata

Vaadake selja taha, seal on suvi… lehvitage talle! Esimese septembri surematud sõnad, mis alati meenutavad, et kolm kaunist suvekuud on möödas.Loodetavasti veetsite need ka meeldivalt ja tegusalt, kuna suvekuid ei kohta kahjuks uuesti enne järgmist 9 kuud. Kuid ärge heituge, ka Reaalis toimuvad aasta läbi meelelahutuslikud üritused, mis hinge soojendavad, alustades sel aastal rebaste nädalast. Sellest aga lähemalt järgmises lehes.

Suvi kätkes endas ka olümpiamänge, kus Eestit esindasid meie oma koolikaaslased Anna Pohlak (vil! 127) ja Jüri-Mikk Udam (128B). Intervjuud Londoni kogemuste kohta saate lugeda lehekülgedelt 4-5. Mõne jaoks oli aga suvi võimalus omandada töökogemust, mille rõõmudest ja pisaratest saate lugeda Annabel Kongi artiklist leheküljelt 6.

Kuidas iganes ka teie suvi möödus, pöidlad pihku, et see kooliaasta möödub sama hästi või pareminigi. Võtke sügisest viimast: hüpake lehehunnikusse, plätserdage oma kaunite kummikutega lompides, ehitage kastanimunadest ja tammetõrudest väikseid loomakesi, nautige kuumi jooke septembripäikeses ja elage välja oma sise-hipster end sallidega üle valades.

Suurepärast sügiskuud,

Ode Liis

Sisukord

lk 2 Sündmus pildis

lk 3 IPho 2012 “Reaalteaduste tippsündmus Eestis”

lk 4-5 Intervjuu “Reaal Londonis”

lk 6 Suvi “Suvi tööikkes”

lk 7 Väike maja “Esimene koolipäev”

lk 8 Tagakülg “Õpetajate ütlused”, sudoku

Loe ajalehte!

Comments are closed.