Jõulupidu vanematega

Kolmapäeval, 5. detsembril toimus meie klassil jõulupidu, mida pidasime traditsiooniliselt koos oma vanematega. Kell 18.00 saime kokku aulas, kus Andreas Toomas ja Epp-Maria juhatasid meie õhtu sisse. Sellele järgnes meie klassivanem Martini lühike kõne. Martin rõhutas oma kõnes meie klassi ühtsust ning kokkuhoidmist. Samuti rääkis ta meie saavutustest olümpiaadidel ning ägedatest klassilõpureisidest. Peale Martini kõnet saabus kätte aeg Epp-Maria ja Brigitta etteasteks. Nad esitasid meile laualu “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”. Neid saatis klaveril meie kooli vilistlane Annika Lundver. Nüüd oli aeg niikaugel, et suundusime alla võimlasse, kus tomusid Georgi juhendamisel pallimängud. Vaatamata
väikesele lõbusale segadusele laabus kõik hästi ning kõik osalejad said jääda oma tulemusega pallimängudes igati rahule. Peale väsitavaid pallimänge saime liikuda tagasi aulasse, kus Paul s esitas meile oma Diabolo kava. Et olime peole kutsunud ka Piret Otsa, saime tema juhendamisel eri rahvaste seltskonnatantse tantsida. Kõige meeldejäävamaks jäi tempokas troika, mida  meist vaid vähesed õigesti tantsida suutsid. Samal ajal, kui meie tantsudest puhkasime, esines meile Kertu, kes oli ennast klaveril saatma kutsunud Jaanika Rand-Sirpi, kellega nad esitasid laulu “Sel ööl”. Nagu igal aastal, korraldasime ka seekord viktoriini. Erinevalt eelnevatest aastatest oli viktoriin nüüd individuaalne, seetõttu kasutasime selle läbiviimiseks Kahoot! keskkonda.
Kõige edukam meie viktoriinil oli Andreas. Peale tempokat pidu olime üpriski väsinud ja seetõttu oli meie õpetajal varuks meile lühike kõne. Saime vaadata pilte oma seiklustest viiendast kuni üheksanda klassini ning meie klassijuhataja Tiia Niggulis tuletas meile meelde paljusid toredaid seiku meie viimaste aastate ühistegemistest.

Andreas Toomas

Kommenteerimine on keelatud.