Rootsi kruiis

Ühel varakevadisel päeval tuletas klassijuhataja meile kõigile meelde, et aeg oleks klassireisi asukoht välja valida. Mõte sõita Stockholmi oli juba sügise lõpust saadik üleval ja osutus seetõttu ka nüüd vägagi menukaks. Natuke vähem konsensuslikuks osutus kuupäevade osas kokkuleppimine. Lõpuks siiski kobati kokku need kolm päeva, mil kõigil õnnestuks kohale ilmuda.
Enne oodatud päeva kättejõudmist tuli pea igal tüdrukul ja ehk ka mõnel poisil vastu astuda paanilisele pakkimis maaniale.
Laevale jõudes lagunes suur ühtne 8.c pisikesteks gruppideks, peamiselt kajutite järgi, ja tegi mis hing heaks arvas kuid, mida õhtu poole, seda suurem seltskond kpkku kogunes ja nii mõnigi proovis oma jalga tantsulaval. Pidu kestis varaste hommiku tundideni, kuni meie klassi Kelly selle oma fenomenaalse soologa.
Järgmisel hommikul enne kukke ja koitu suutsid osad isegi vaatamata kinni vajuvatele silmadele, villi tantsitud jalgadele ja halvale ilmale, midagi naeratuse taolist näole manada.
Koos jalutasime kesklinna. Vihma ladistas. Vaatasime vahtkonna vahetust ja see järel läksime relvakambrisse kuivama ja soojenema. Kostüümid proovitud, suveniirid ostetud, tatsasime künkast üles Modernasse.
Lõpuks jõudis kätte ka kõige oodatum hetk – aeg šoppamiseks, mis läks aja kaptenisillal arvelt.
Järgmisel hommikul olid kõik omadega täiesti läbi ja enamus kandis kleeplinti silmade lahtihoidmiseks. Saatsime ära külalis kaasekskursioonil osaleja Märteni Rocca al Mare koolist ja läksime laiali.

 

Kommenteerimine on keelatud.