prantsuse keele olümpiaad

15. veebruaril toimus Tallinna Ülikoolis prantsuse keele olümpiaadi vabariiklik voor. Seal jagunesid vanuserühmad 4-ks: põhikool A-keel, põhikool B/C-keel, gümnaasiumi A-keel ja gümnaasiumi B/C-keel. Võistlusel osales põhikooli A-keele vanuserühmas 9 inimest. Olümpiaadil pidi tulema kohale oma arvutiga ja tegema esitluse Prantsusmaa linnast, mis sulle loosimise teel satub. Nende linnade piirkond on Prantsusmaa imeilus maakond Normandia. Pärast pooleteisetunnist esitluse tegemist oli vaja tutvustada oma linna suulise ettekandega olümpiaadi komisjonile. Nemad võisid küsida ka küsimusi. Kokku kestis üks esitlus keskmiselt 5 minutit. Olümpiaad pani oma võimed proovile, suulise rääkimisoskuse tööle ja mõtted käima. Muidu oli olümpiaadil osaleda huvitav ja hariv.

Laima Šusta

Kommenteerimine on keelatud.