Madis ruudus

Kuna meie kallis klassijuhataja Madis Olspert oli vahepeal tükk aega haiguslehel, ühines meie klassiga noor ja lõbus Madis Somelar, õppealajuhataja, kes soovis tegeleda veidi meie harukordselt huvitava ja armastusväärse klassiga. Ta hingas meie klassi tegevustesse uusi tuuli – järsku oli meil vaja tegeleda ajaveebiga, mis on kuidagi unarusse jäänud, ning muidugi muutus aktuaalseks ka arenguvestluste teema.

Üldiselt tunneb meie klass selliste muutuste suhtes erinevaid (suuremal või väiksemal määral) lennukaid emotsioone. Osa klassi on aksepteerinud tõsiasja, et meil on nüüd üks uus eestvedaja, osale on vastukarva muutused meie rahuliku elu voolukiirusel.

Kui küsida toredate 9.c klassi õpilaste käest, mis nemad asjast arvavad, saaks inimeseti vägagi erineva vastuse, kuna kõigile on hiljutised rahutused mõjunud isemoodi.

On ilmne, et meie kulgemise rütm on häiritud, kuid see ei pruugi olla ju ainult negatiivne. 😀 Näiteks oleme kindlasti saanud veidikene aimdust elust Reaali gümnaasiumis ja sellest, mida meilt siin oodatakse, samas on pidevalt küsimus: “Kelle poole ma nüüd selle mure või probleemiga pöörduma peaksin?”.

Minul endal on selle kahe klassijuhataja süsteemi suhtes neutraalne hoiak, aga loodame, et sellest tuleb midagi, mis mõjub meile kõigile positiivselt. 🙂

-Iti

Lisa kommentaar