Kas Aegviidu või Kuutsemäe ?

Meie klassis on nüüd ringlemas küsimus, et kes tahab minna 2. märtsil e. meie kooli ametlikul suusapäeval Aegviitu murdmaad suusatama ja kes Kuutsemäele mäe peale?

Aegviidu suusapäev maksab 30.- ja sisaldab suusaradadel sõittu + väike lõuna ja tee. Sealt tullakse tagasi juba kella poole kolmese rongiga.

Kuutsemäe reisil on erinevad hinnad, olenedes teist endist. Kui teil on olemas enda varustus, oleks hind umbes 500.- (buss, mäepilet 6 tunniks, söök 100-150kr eest). Kui teil ei ole varustust ja plaanite selle rentida Kuutsemäelt, siis sõltub hind ajast, kauaks varustust soovid. Mäel oleme kokku 6 tundi ja 1 tund suuski maksab 70.- ja lumelauda samuti 70.-. Võimalik on ka terveks päevaks rentida 300.- eest, mis tuleb odavam kui tahad 6 tundi sõita. Nii, et arvutage ise + lisage 200kr mäepileti raha ja 150kr bussiraha + teie taskuraha.

Võimalus oleks teil varustus rentida ka Tallinnast kohtades nagu Hawaii Express, Exit Sport, Surfhouse jne. Hinnad on ilmselt erikohtades erinevad, aga ei oska ise midagi öelda, pole rentinud.

Kuutsemäe reisi väljasõit on kell 8.00 kooli eest ja tagasi oleme orienteeruvalt 21/22.oo

NB! Moodustan siia listi ja kui on kindlalt teada kuhu soovid minna ja kuhu on võimalus minna, lisa oma nimi koos koha nimega(Aegviidu või Kuutsemäe) kommentaaridesse.

Kuutsemäe

  • Robert Parelo

Aegviidu


Teie klassivanem, Robert

1 kommentaar - “Kas Aegviidu või Kuutsemäe ?”

  1. teadja 7.b Ütleb:

    Robert, tegemist on meie ja teie puhul lastegrupiga, nii et õiged laenutus ja mäehinnad leidad meie lehküljelt…
    http://www.real.edu.ee/ajaveeb/130b/

Lisa kommentaar