"Mängurid"

6.oktoobril käisid 9a ja 9b Nuku-ja Noorsooteatris. Vaatasime „Mängureid“. Alguses rääkis mingi naine üldiselt Nikolai Gogolist, hiljem liikusid kõik saali. Nukulavastus jutustas kaardimängupetturite süngest ja halastamatust maailmast, kus mäng käib kõrgetele panustele, et hetke nimel, mil pöördub õnnekaart, ollakse valmis kõigeks. Lavastus oli jagatud kaheks osaks, kumbki natuke üle tunni. Vaheajal jooksis suurem osa rahvast puhvetisse, mõned uudistasid niisama ringi. Fuajees istus mees, kes oli riietatud N.Gogoliks, ja kellega sai pilti teha. Samuti võis vaadata erinevaid asju Gogoli ajast, nt. supp, mida Gogol olevat söönud jne. Üldiselt arvan, et kõikidele meeldis see näidend, kuna see oli humoorikas ja nukud olid väga ilusasti tehtud.

Autor: Elina Pankrašin

Lisa kommentaar