Suusapäev

Kogu koolil toimus suusapäev 20.veebruaril. Meil oli alguses kaks kunstitundi, kus kõik said oma joonestamistöö ära lõpetada. Pärast seda läksime ruttu Nõmme Spordikeskusesse suusatama. Seal laenutasime suusad, kellel vaja, ja läksime oma stardikorda ootama. Rada oli 1,4 km pikk, sellel oli vaid üks väike tõus ja laskumine. Üldiselt oli rada väga kerge läbida, aga eks igal inimesel on suusatamisega omad lood. Lõpetades andsid oma numbri ära ja muusikatelgis sai sooja kapsasuppi. Pärast suusatamist võis ära minna, aga oli ka võimalus uisutada seal samas, kes tahtis. Suusapäeva parimate tulemusi saab vaadata siit: http://www.real.edu.ee/failid/sport/suusapaev_2009.pdf
Poistest oli kõige parem suusataja Karl-Martin, kellel oli ka põhikooli arvestuses kõige parem aeg. Tüdrukutest meie klassist läks kõige paremini Laural, kes jäi põhikooli arvestuses 3.kohale.
Keda seal kirjas polnud ja kes väga tahab oma aega teada saada, peab selleks kehalise kasvatuse õpetajalt küsima.

Autor: Gerli Gritsenko

Lisa kommentaar