Klassiõhtu

Toimus meil siis selle õppeaasta esimene klassiõhtu 23. oktoobril. Korraldajateks olid Ian, Gerli ja Kadi. Seekord ei olnud mingit suurt teemat, pidi vaid kandma huvitavat peakatet. Võis olla ka huvitav soeng. Nagu tavaliselt ei võtnud ka seekord meie klass väga vedu peakatete kandmisel. Kuid tüdrukutel olid enamustel soengud (seegi hea). Poistel küll midagi ei olnud, kuid eriauhinna peaks saama Richard, kellel oli eriti värvikirev parukas (Y). Seekord siis midagi väga teistsugust ei toimunud nagu meil ikka klassiõhtutel on. Kõigepealt toimus kooli peal väike orienteerumine. See käis kähku ja varsti olidki kõik klassis tagasi koos õigete vastustega. Võitsid Risto, Artur ja Joonas. Seejärel tegime ajalehetantsu, mis kujunes nagu alati väga huvitavaks ja toredaks. Kuna poisid on meil sellised jänespüksid, siis pidime poisid ja tüdrukud pikkuse järgi paari panema. Osad langesid nagu alati väga varakult välja. Võitjateks osutusid Kirke ja Risto. Pärast seda mängisime pikka nina, mis kujunes nii igavaks, et me lõpetasime selle poole pealt ära. Vahepeal tuli klassijuhataja Karamkova ja ütles, et me vaiksemalt oleksime. Tegime liiga suurt lärmi. Peale seda tegime sülleistumise mängu, mis oli samuti tore, sest lõpuks istus ühe inimese süles vähemalt kaheksa inimest. Muidugi mängisime me ka klassikaliselt sini-must-valget. Uueks tegevuseks, mis kõigile meeldis oli kõrre edasiandmise mäng. Kui me lisaks kõrrele pidime ka ajalehte edasi andma (ja seda üheaegselt) läks mäng aina toredamaks ja huvitavamaks. Jõudsime selle kolme tunni sees teha ka veelkord ajalehetantsu. Seekord osutusid võitjateks Gerli ja Karl-Martin. Klassiõhtu lõpp tuli kuidagi ootamatult. Pakkisime asjad ja panime lauad paika ning olimegi läinud. Kokkuvõttes arvan, et kõik jäid rahule ja ootame järgmist klassiõhtut pikisilmi 🙂

Autor: Gerli Helene Gritsenko

Lisa kommentaar