Teated!

Homme, 19. veebruaril toimub meil aastaraamatu pildistamine. See peaks olema 6nda tunni ajal. KÔik kes hiljem aastaraamatut ei telli, peavad oma piltide eest maksma 25 EEK.

 

Homme toimub ka 7nda tunni ajal kodanikupĂ€eva viktoriini nö. teine voor. Hetke seisuga juhib gĂŒmnaasiumi arvestuses meie klass, kuid koos Ă”petajate vĂ”istkonnaga arvestades oleme teisel kohal.
Tiimi kuulub 5 inimest:
Merili Luuk
Brit Helen Riisenberg
Erkki Tuul
Carolin Laubre
Sander Salurand

 

See reede toimub meil suusapĂ€ev NĂ”mmel, Trummis. Meie klassi suusatamine algab kell 12.00 ja lĂ”ppeb 12.30. Distants on 1,5 km ning enamasti lĂ€bitakse see 10-15 minutiga. Kohapeal on vĂ”imalik ka suusalaenutus – 30EEK/h, kuid kaasa tuleb vĂ”tta Ă”pilaspilet(!!) . Enne starti minemist tuleb ennast Ă€ra registreerida ning peale lĂ”petamist oma aeg öelda. KĂ”ik kel vĂ”imalik palun tulla, sest osalejate arvu jĂ€rgi arvestatakse meile ka punktid, mis kanduvad ĂŒle “Spordi tabelisse”. Aasta lĂ”pus kuulutatakse vĂ€lja parim spordi klass. NĂ€iteks, meie klass sai eelmine aasta karika ja raha ekskursiooni toetuseks. Meil lootust on, sest hetkel me oleme igal spordi ĂŒritusel olnud TOP 3-es.
NĂ”mmele minek toimub iseseisvalt, kuid koolis peab olema esimesed kolm tundi, milleks on kaks keemiat ja fĂŒĂŒsika.

 

EsmaspĂ€eval 23.veebruar toimub meil vene keele/inglise keele tunni ajal(6 tund oli ?) aulas aktus. Kooli peab tulema ĂŒli pidulikult! Peale aktust toimuvad tunnid kas edasi vĂ”i mitte – see on Ă”petaja tahtel.
Meie kooli tulevad see aasta kÔnelema Indrek Tarand ja vÔib-olla ka Edgar Savisaar(ta on kutsutud aga iseasi kas ta ka tuleb).
3nda tunni ajal peab klassist minema 3 esindajat, MÜTSIDEGA, Reaali Poisi ette, kus meie kool, GAG ja Westholm asetavad sinna pĂ€rjad, esineb segakoor.
Kellel aga on soovi tulla vaatama, siis 7.40 tÔstetakse lipud meie uhiuutesse varrastesse ning esineb lastekoor.

24. veebruar ei toimu tunde.

Lisa kommentaar