Eesti Vabariik – 91 aastat

Homme on Eesti Vabariigi aastapäev ning meie armas Eesti riik tähistab 91-ne esimest vabadusaastat. Sel puhul oli kogu kool pidulikus rüüs ning õpilased elevil eelootavast vabast päevast. Nagu tavapäraselt, toimusid ka sel aastal Vabariigi aastapäeva aktused. Meie jaoks siis seitsmenda tunni ajal. Aktusel esinesid oma kõnega direktor Gunnar Polma ning külalisena  Indrek Tarand. Pärast kõnesid autasustati tublimaid õpilasi, kes on hästi esinenud erinevatel olümpiaadidel,  spordivõistlustel ning hoidnud kõrgel Reaalkooli laulukoori taset. Meie klassi nimesid oli kuulda eriti rohkelt, seega palju õnne kõigile!

Lisaks ĂĽleriigilisele tähtsale päevale oli tänane päev väga tähtis ka meie koolile. Nimelt sai täna alguse Reaalkooli uus traditsioon – lipu heiskamine. Nii algaski tänane hommik kooli kõrval direktori väikese kõnega ning peale seda võisid lipud ĂĽles tõusta. Eesti lipp, Tallinna lipp ning meie oma – Tallinna Reaalkooli lipp heisati lipuvardasse Eesti hĂĽmni saatel. Palju õnne meie koolile ning palju õnne kõigile Eesti Vabariigi sĂĽnnipäeva puhul!

PS! Kuna homme on ka vastlapäev, siis nautige vastlakukleid (mida sai ka täna sööklast 🙂 ) ning loodetatavasti saab mõni ka vastlaliu tehtud

1 kommentaar - “Eesti Vabariik – 91 aastat”

  1. Priit Ütleb:

    Siin on galerii tänahommikusest tseremooniast Reaali Poisi juures: http://www.postimees.ee/?id=86291#

Lisa kommentaar